8 maart: Stella Maris VIP-avond
Kreeft- en oesterbuffet ** Grillade van zonnevis, mergpompoenspaghetti en zeevruchtencoulis ** Kalfsoester archiduc, artisjoktatin en tariflette ** Pleiade van Franse aoc-kazen en heerlijke zoetigheden ** Koffiebar
Ondermaats

9 maart: Italiaanse eetdagen Thila Coloma Scouts
Insalata mozzarella caprese ** Tagliatelli con scampi e salsa diavolo ** Panna cotta



Ontwapenend lekker

10 maart: maandagavonddiner bij ouders
Lasagna



Eeuh... voedzaam

11 maart: verjaardagsdiner door K.
Experiment met rode pesto.



Gezellig

12 maart: gewoon, ordinair, warm eten

13 maart: personeelsfeest
Mousse en tartaar van traditioneel gerookte zalm, Isigny-kruidenroom, knapperige jonge sla en brioche broodje ** Stoofpotje van hoevekip, kleine zilveruitjes en gebakken paddestoelen, raviolo met spinazie en verse geitenkaas ** Ijsgekoelde vacherin met moka, crème van Irisch Coffee
Best lekker, maar duidelijk een diner voor meer dan 200 personen

14 maart: afscheidsetentje vertrekkende collega
Anti pasta mista ** Fusilli pizzaiolo


(Te laat met de foto, het was snel op.)
Standaard keuken

15 maart: kookclubje






                      
(Ik heb er te laat aan gedacht foto's te nemen, maar meer hier bij Bart).
Winner! Echt lekker en apart.

16 maart: schoolfeest Sint-Jozef Coloma
Visschotel ** Dessertbord



Licht verteerbaar